Η Κυβέρνηση χέρι - χέρι με τη βία και την τρομοκρατία


E-mail Εκτύπωση PDF
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
Σήμερα οι εργαζόμενοι με την μαζική συμμετοχή τους στην Γενική Απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, έδωσαν ηχηρό μήνυμα αντίστασης, στην καταστροφική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.

Απέναντι σε αυτό το κύμα οργής και αγανάκτησης, η Κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί μόνο τις κρυφές συνεννοήσεις και τα ψέματα για να περάσει την πολιτική της, αλλά διολισθαίνει καθημερινά και σε πιο αντιδημοκρατικές μεθόδους, με τη χρήση πρωτοφανούς βίας και τρομοκρατίας, που θυμίζουν άλλες εποχές.
Ήδη ένας διαδηλωτής στην Αθήνα βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ δεκάδες έχουν μεταφερθεί σε Νοσοκομεία με σοβαρά τραύματα, από τη χρήση πρωτοφανούς βίας από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Η σκέψη όλων μας είναι σε αυτούς τους συναδέλφους και συναδέλφισσες απεργούς, που βρίσκονται τραυματίες στα Νοσοκομεία, ελπίζοντας στην γρήγορη αποκατάσταση της υγείας τους.
Γίνεται πλέον αντιληπτό σε κάθε εργαζόμενο, σε όλο τον Ελληνικό λαό ότι η πολιτική των μνημονίων Κυβέρνησης ΕΕ και ΔΝΤ πρέπει να πάρουν τέλος.
Έφτασε η ώρα αυτή η αντεργατική πολιτική μαζί με την επικίνδυνη Κυβέρνηση, να σαρωθούν από ένα μαζικό ενωτικό αγωνιστικό μέτωπο όλου του λαού και να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πολιτική που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, ο λαός μας και η χώρα.
11-5-2011

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΟΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!

ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΟ...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ!