ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ!ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ!
ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)!
 ΠΕΜΠΤΗ 18:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΠΕΛΩΡΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΕΙΝΑΠ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ!
 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
 Η σημερινή γενική απεργία, αμαυρώθηκε από τη δράση των πραιτωριανών των ΜΑΤ, τα οποία έστειλαν δεκάδες διαδηλωτές σε νοσοκομεία (κυρίως Γενικό Κρατικό Νίκαιας και ΚΑΤ). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι προσαγωγές διαδηλωτών, ήταν  λιγότερες (γύρω στις 30) από τους τραυματισμούς διαδηλωτών (γύρω στους 65), γεγονός που αποδεικνύει πως τα ΜΑΤ, είχαν στόχο και να διαλύσουν μεγάλο τμήμα της πορείας αλλά κυρίως να εκφοβίσουν συνολικά την ελληνική κοινωνία!
Σύμφωνα, με τις μαρτυρίες, ιατρών αλλά και συντρόφων των τραυματιών, πολλοί και πολλές,  έφεραν τραύματα από σιδερένιο αντικείμενο (πχ λαβή γκλομπ, λαβή φυσούνας,  πυροσβεστήρα κλπ), οδηγώντας στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για δολοφονικές επιθέσεις.
 Εν τω μεταξύ, πραγματικό σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον βαρύτατο τραυματισμό, διαδηλωτή ο οποίος διακομίστηκε σε προθανάτια κατάσταση και με υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.
Ο εν λόγω τραυματίας, είναι  σε κρίσιμη κατάσταση και φέρει δύο τουλάχιστον βαρύτατα χτυπήματα στο κεφάλι από σιδηρό αιχμηρό εργαλείο! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 31χρονος, χτυπήθηκε στην οδό Πανεπιστημίου από τα ΜΑΤ μόλις έχει βγει από το χειρουργείο στο νοσοκομείο της Νίκαιας και νοσηλεύεται στην εντατική. Ο θεραπων ιατρός, χειρούργος κ. Παπανικολάου, με ανακοινώσεις του, έκανε λόγο για χτυπήματα με δολοφονική πρόθεση, ορμώμενος όπως είπε από τα χαρακτηριστικά και τη σοβαρότητά τους!
Σύμφωνα, επίσης, με δηλώσεις (βίντεο εδώ) του θεράποντα χειρούργου,  κ Παπανικολάου, σταμάτησε μεν η αιμορραγία αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα για τη ζωή του, καθώς τα πάντα θα κριθούν τα επόμενα πέντε 24ωρα!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΟΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!

ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΟ...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ!