ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ Τ.Τ., ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΕΗ!
 ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΠΩΛΗΣΗ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την πώληση συμμετοχών του δημοσίου σε Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.), ΟΤΕ, ΟΛΠ , ΟΛΘ και ΕΥΑΘ αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο, που συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό.
Προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αποφασίστηκε επίσης η δημιουργία Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας με ειδικά χαρτοφυλάκια για την κινητή και ακίνητη περιουσία.
 
Κάνοντας τις σχετικές ανακοινώσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ανέφερε πως συνολικά για το 2011 θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα άνω των 6 δισ. ευρώ, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για μείωση του ελλείμματος στο 7,5%. Οι παρεμβάσεις που θα προβλέπει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τα έτη 2012-2015 θα είναι ύψους περίπου 22 δισ. ευρώ.
Τα εξειδικευμένα μέτρα τόσο για το 2011 όσο και τα μέτρα στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, που στοχεύουν στη μείωση του ελλείμματος κοντά στο 1% του ΑΠΕ έως το 2015, θα ανακοινωθούν μετά την αξιολόγηση του προγράμματος της τρόικας που είναι ήδη σε εξέλιξη καθώς και αφού ακολουθήσουν διαβουλεύσεις με τα άλλα κόμματα.
Όπως είναι ήδη γνωστό, το πρόγραμμα των αποκρατικοποίησεων και της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα είναι ύψους 50 δισ. ευρώ.
Κυβερνητικό στέλεχος δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ότι το δεύτερο στάδιο των αποκρατικοποιήσεων θα αφορά την πώληση ποσοστών της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ. 
Πληροφορίες, επίσης, από το Υπουργικό Συμβούλιο αναφέρουν ότι οι κατά κύματα ιδιωτικοποιήσεις που αποφασίστηκαν, συμπεριλαμβάνουν ο,τιδήποτε, περίπου, έχει κάποια αξία στη χώρα. 
Πέραν των ως άνω επιχειρήσεων η κυβέρνηση αμέσως μετά το Τ.Τ., ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ και σχεδόν ταυτόχρονα με αυτά, θα προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, Αγροτική Τράπεζα, μετά την αναδιάρθρωσή της κλπ, κλπ.
Στην ουσία δεν έχουμε να κάνουμε ούτε καν με τις απαράδεκτες και εγκληματικές, έτσι κι αλλιώς, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ αλλά με ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ της χώρας στα ιδιωτικά συμφέροντα και ιδιαίτερα τις πολυεθνικές εταιρείες, αφού σε αυτή τη φάση, πλήρους χρηματιστηριακής κατάρρευσης, οι ιδιωτικοποιήσεις  ισοδυναμούν με ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.
Αυτή την ώρα πρέπει να ξεσηκωθεί συναγερμός σε όλους τους εργαζόμενους, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα μεγάλο μέτωπο στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα για να ματαιωθεί το μέγα ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και της μετατροπής της σε ΜΠΑΝΑΝΙΑ και ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!

απο ΙΣΚΡΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΟΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!

ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΟ...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ!