Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!ellada-politirio

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!
Ότι δεν πέτυχε η Γερμανία με τα "τανκς" στον β' παγκόσμιο πόλεμο, επιδιώκει να το πετύχει τώρα μεοικονομικούς όρους, αξιοποιώντας την καπιταλιστική κρίση και με όχημα το ενιαίο νόμισμα, το ευρώ και την ΕΕ.
Ουδέποτε ο γερμανικός ιμπεριαλισμός είχε βρεθεί σε πλεονεκτικότερη πολιτική και οικονομική θέση στην ήπειρο από σήμερα και ποτέ δεν είχε ασκήσει τόσο άκοπα πολιτικές "αποικιοποίησης" της ευρωπεριφέρειας.
Ειδικός πολιτικός και οικονομικός στόχος του γερμανικού ιμπεριαλισμού αυτήν την ώρα είναι ηΕλλάδα και η ελληνική οικονομία.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή αναλαμβάνει τοποτηρητής-υπερκυβερνήτης της χώρας ο Γερμανός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης, Χ. Ράιχενμπαχ, επικεφαλής ομάδας κρούσης για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου, που συνέστησε η Κομισιόν (βλ. σχετικό ρεπορτάζ εδώ).
Το πλέον, όμως, προκλητικό είναι το σχέδιο 16 σημείων του Φίλιπ Ροσλερ, αντικαγκελαρίου της Γερμανίας και υπουργού Οικονομίας.
Το σχέδιο αυτό προβλέπει την γερμανική οικονομική άλωση της Ελλάδας, στο όνομα της "βοήθειας" και των "επενδύσεων" και κυρίως την εξαγορά σε τιμή ευκαιρίας και τον έλεγχο των τομέων κλειδιώντης χώρας.
Το σχέδιο αυτό του Φίλιπ Ρόσλερ φτάνει να προτείνει τη συγκρότηση ολόκληρων ελληνικών περιφερειών-περιοχών μοντέλων για την εγκαθίδρυση ειδικών φορολογικώνεργασιακών καιχωροταξικών καθεστώτων αυθαιρεσίας και δούλωσης, ανάλογα, περίπου με τα πρότυπα της Κίνας!
Ξετυλίγεται αθόρυβα αλλά πολύ οργανωμένα και μεθοδικά το σχέδιο "αποικιοποίησης" καιγερμανικής πολιτικής και οικονομικής κατοχής της Ελλάδας, με μια κυβέρνηση και καθεστηκυία πολιτική τάξη (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) όχι μόνο να μην δυσφορούν αλλά και να εκλιπαρούν τονεξανδροπισμό της χώρας μας, στο όνομα της (ανύπαρκτης) διεξόδου από την κρίση.
Αυτήν την ώρα μόνο ένα νέο μεγάλο προοδευτικόπατριωτικόδημοκρατικόλαϊκό μέτωπο σοσιαλιστικής προοπτικής μπορεί να ανακόψει μια νέα "υποδούλωση" και να ανοίξει δρόμουςδιεξόδου και αναγέννησης!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΟΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!

ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΟ...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ!