''ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ'' ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


 ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΩΝ!
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!
Στην πολιτική επιστράτευση (βλέπε το σχετικό ΦΕΚ πατώντας εδώ) των οδηγών απορριμματοφόρων των δήμων της Περιφέρειας Αττικής προχώρησε η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά το "χακί" αυταρχισμό της απέναντι στους εργατικούς αγώνες.
Προφανώς, η απόφαση αυτή θα αποτελέσει "οδηγό" για την εφαρμογή των διατάξεων του μνημονιακού - μεσοπρόθεσμου προγράμματος, όταν αυτές θα βρίσκονται "αντιμέτωπες" με εργατικές κινητοποιήσεις....
Την ίδια στιγμή, πάντως, ο χακί αυταρχισμός συνοδεύεται και από τακτικούς ελιγμούς καθώς ορισμένα ΜΜΕ ισχυρίζονται πως η κυβέρνηση έλαβε απόφαση για την εξαίρεση των εργαζομένων στην καθαριότητα από την "εργασιακή εφεδρεία". Φυσικά αυτοί οι ελιγμοί ακόμα και αν ισχύουν μάλλον θα παρθούν πίσω λίγους μήνες μετά, από οποιαδήποτε φιλομνημονιακή κυβέρνηση αν βρίσκεται στην εξουσία...
Πώς φτάσαμε στην επιστράτευση
Η σχετική απόφαση για την επιστράτευση των εργαζ ομένων της ΠΟΕ - ΟΤΑ, ελήφθη στο χθεσινό (17.10) άτυπο υπουργικό συμβούλιο, λίγες ώρες μετά την απόφαση για τη διάθεση 170 τουλάχιστον φαντάρων σε καθήκοντα οδηγών, στα πλαίσια της απεργοσπαστικών σχεδιασμών της κυβέρνησης! Παρόλα αυτά, η απόφαση για την επιστράτευση διοχετεύτηκε στα ΜΜΕ, μόλις μια ώρα μετά την έναρξη της απεργίας των δημοσιογράφων!!!
Το "πάτημα" στην κυβέρνηση, έδωσε με χθεσινές δηλώσεις του ο ίδιος ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΙ δήλωσε αυτολεξεί ότι «οι ιδιώτες που υπάρχουν δεν επαρκούν, καθώς κάθε ιδιωτικό απορριμματοφόρο μπορεί να μεταφέρει 1,2 τόνους απορρίμματα, ενώ το δημοτικό απορριμματοφόρο 8 τόνους» και συμπλήρωσε; «Το μόνο που απομένει είναι ο στρατός».

απο την ΙΣΚΡΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΟΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!

ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΟ...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ!