ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ BUNDESTAG: ΜΟΝΙΜΗ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ''ΚΟΥΡΕΜΑ''!
ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Σε γερμανική αποικία θα μετατραπεί η Ελλάδα αμέσως μετά το"ευρωκούρεμα"του μέρους εκείνου του χρέους που αφορά τουςιδιώτες πιστωτές (~€200 δις σε σύνολο €370 δις, σύμφωνα με την Α. Μέρκελ.
 Η σημερινή (Τετάρτη 26.10) ομιλία της Α. Μέρκελ στη γερμανική βουλή, στη συζήτηση για την "ενίσχυση - μόχλευση" του EFSF, λίγες ώρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας (παρά μόνο εθελοτυφλίας) επ' αυτού.
Στην ομιλία της, τόνισε πως θα υπάρχει μια "μόνιμη εποπτεία των ελληνικών μεταρρυθμίσεων" και αναφερόμενη στο ανεφάρμοστο των "νεκρών" αποφάσεων της 21ης Ιουλίου είπε ότι η «η (σσ. από εδώ και πέρα) βοήθεια, πάντα θα πρέπει να συνδέεται με αυστηρές προϋποθέσεις».
Η γερμανική αυτή επιτήρηση παρουσιάζεται ως το απαραίτητο εκείνο εργαλείο "ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες ώστε η ελληνική οικονομία να μπορεί να αναπτυχθεί ξανά".
Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ευρωπαίοι ελεγκτές (κυρίως γερμανοί και γάλλοι) θα αναλάβουν τονπλήρη έλεγχο της καθημερινής λειτουργίας της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και επιβάλλοντας στην εκάστοτε κυβέρνηση τα μέτρα εκείνα, που θα κάνουν την Ελλάδα να μετατραπεί μια απέραντη μπανανία. Μια μπανανία, χωρίς δημόσιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, περιβαλλοντικούς όρουςεργασιακά δικαιώματα κλπ, όπου το γερμανικό και δευτερεύοντωε το γαλλικό κεφάλαιο θα διενεργούν επενδύσεις με το ελάχιστο δυνατό εργατικό, διοικητικό και φορολογικό κόστος. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΟΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!

ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΟ...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ!