ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !

ΛΥΣΣΩΔΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΕ-ΗΠΑ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ (ΜΠΛΟΦΑΣ) ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ!
Κατ' αρχήν συμφωνίαγια κυβέρνηση, που θα στηρίξουν από κοινούοι συνένοχοι για το σημερινό κατάντημα της χώρας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με κεντρικό στόχο την υλοποίηση της απαράδεκτης συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, κατέληξαν την Κυριακή αργά το βράδυ Γ Παπανδρέου και Α. Σαμαράς, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 (Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα της συνάντησης δημοσιεύουμε παρακάτω)
Η κατ' αρχήν αυτή συμφωνία προήλθε μετά από λυσσαλέες πιέσεις και απίστευτους εκβιασμούς απόΕΕ, ΔΝΤ, ΗΠΑ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΣΕΒ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ, προκειμένου ο Γ Παπανδρέου και Α Σαμαράς να προχωρήσουν έως την Κυριακή τα μεσάνυκτα σε κυβέρνηση, που θα στηρίζαν από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κατα προτίμηση μαζί με τα συναινετικά ετερόκλητα ''εξαπτέρυγα'' ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, και ΔΗΜΑΡ! 
Την απομάκρυνση του ΓΑΠ από την πρωθυπουργία θα ακολουθήσει μια ακόμα χειρότερη κυβέρνηση, που θα έχει ως κορμό το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και η οποία θα εφαρμόσει πολύ σκληρότερη πολιτική, με την ψήφιση ενός άγριου προϋπολογισμού για το 2012 και την κύρωση της νέας απαράδεκτης συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, ενός νέου μνημονίου λεηλασίας, μια νέας αποικιακής δανειακής σύμβασης και τη θέσπιση ενός νέου καθεστώτος κηδεμονίας, που θα ισοδυναμεί με νέα«κατοχή»!
Ως αποκορύφωμα των πιέσεων για να κυοφορηθεί το νέο «συναινετικό» κυβερνητικό σχήμα χρησιμοποιήθηκαν από το εγχώριο και ευρωπαϊκό κατεστημένο οι απειλές (μάλλον μπλόφες) για τημη χορήγηση της 6ης δόσης, πράγμα που θα οδηγούσε τη χώρα εκτός ευρώ, καθώς και ότι τοάνοιγμα των αγορών της Δευτέρας θα έσπρώχνε, χωρίς τη συμφωνία για συγκυβέρνηση, την Ελλάδα σε οικονομικό κραχ, παραβλέποντας σκοπίμως οι εκβιαστές ότι το οικονομικό κραχ θα ήταν πρωτευόντως ευρωπαϊκό και διεθνές και εντελώς δευτερευόντως ελληνικό (αφού για τη χώρα μας ισχύει ότι ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!)
Η Ίσκρα ζητούσε την απομάκρυνση του ΓΑΠ, τονίζοντας πάντα ότι η απαίτηση αυτή είχε ως αναντικατάστατο συστατικό τη στροφή σε αριστερές εξελίξεις με μια προοδευτική κυβέρνηση και όχι μια ακόμα πιο συντηρητική νεοφιλελεύθερη και επιθετική μνημονιακή κυβέρνηση, που θα τη στηρίζουν από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!
Αυτή την ώρα οι διεργασίες για τη συγκρότηση της συγκυβέρνησης, τη διάρκειά της, τη συμμετοχήσε αυτή και κυρίως το ποιος θα είναι πρωθυπουργός, βρίσκονται σε λεπτό σημείο και όλος, σχεδόν, οπλανήτης τις παρακολουθεί με ενδιαφέρον, ενώ οι κυρίαρχοι κύκλοι σε ΕΕ και ΗΠΑ, μάλλον, μεκομμένη την ανάσα!
Κατά την συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο, σύμφωνα με πληροφορίες, o Γ. Παπανδρέου έθεσε επί τάπητος σχέδιο 7 εναρκτήριων σημείων για την πολιτική της συγκυβέρνησης. (βλέπε ρεπορταζ παρακάτω)
Από το πρωί της Δευτέρας ίσως θα υπάρχει μια νέα κατάσταση για το ελληνικό κατεστημένο αλλά και την ελληνική Αριστερά.
Η Αριστερά, η οποία έχασε την ιστορική ευκαιρία να θέσει εδώ και ενάμισυ– δυο χρόνια τα άμεσα καυτά αιτήματα της στάσης πληρωμών επί του χρέους και της εξόδου από το ευρώ, θα υποχρεωθεί, φανταζόμεθα, να το πράξει τώρα, επί ποινή εκμηδένισης της αλλά και «εξόντωσης» του ελληνικού λαού, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα συμπαραταξιακό μεγάλο μέτωπο προοδευτικής ανατροπής και σοσιαλιστικής προοπτικής.
Στο μεταξύ ματαιώθηκε η ανακοινωθείσα η σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Δευτέρα, μετά την άρνηση της Αλέκας Παπαρήγα και του Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχουν σε αυτή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΟΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!

ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΟ...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ!